Installera CarFi i din bil

Inte alla moderna bilar kommer med Internetuppkoppling och då kan du installera något som kallas för CarFi i den. Det är som ett trådlöst nätverk som du har hemma fast den monteras in i din bil. 

Med detta så kan du utnyttja nätets fördelar och so förare så kanske det inte blir så stor skillnad men för de som åker med dig kan detta vara något trevligt. Du kopplar upp som mot ett trådlöst nät hemma med ett lösenord och sedan så surfar du på det 4G nät eller 5G för den delen idag. Du kan kolla på film eller spela spel i bilen under färd. Vi är idag så beroende av bar uppkopplingar så vi vill ju inte att det ska vara sämre i våra bilar.

Vill du läsa mer så har vi skrivit en tidigare artikel under samma ämne. Klicka dig vidare här för att läsa den artikeln. Vem vet, du kanske får med dig något matnyttigt när du ska fixa till uppkopplingen på din bil där hemma. Om du inte har någon som helst kunskap om detta så kan en bilverkstad hjälpa dig med detta. Så klart blir det en dyrare affär än om du fixar detta själv.